Veel Gestelde Vragen

VEEL GESTELDE VRAGEN

Onderstaand een opsomming van de meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden. Bel (088 – 7800 990) of mail je vraag via ons contactformulier wanneer het antwoord op jouw vraag hier niet tussen mocht staan.

Het totaalbedrag van de door jou aan te schaffen producten mag liggen tussen de € 250,- en € 5.000,-.

Daar zouden meerdere redenen voor kunnen zijn. Wellicht heb je het geld wel, maar wil je dit als financiële buffer houden. Het zou ook zo kunnen zijn dat je het geld nu nog niet heb en dus eerst zou moeten sparen. Met behulp van BBQ op afbetaling koop je nu en los je af in termijnen. Het omgekeerde van sparen. Met als voordeel dat je niet op je BBQ hoeft te wachten. Kopen op afbetaling kost je wel rente.

BBQ op AFBETALING werkt samen met SprayPay. SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag. Ben jij benieuwd naar je maandbedrag? Kijk dan naar de diverse producten op de website en vergelijk de 3 looptijden.

BBQ op AFBETALING is een initiatief van de BBQ Pitmaster Community. Aan de BBQ Pitmaster Community zijn diverse BBQ Shops als partner verbonden. Eén van deze BBQ Shops zal de door jou bestelde BBQ ook gaan uitleveren. BBQ op AFBETALING is dus geen concurrent van deze BBQ Shops, maar biedt BBQ op afbetaling aan als aanvullende dienst. Het is daarom op onze website alleen mogelijk om te kiezen voor betalen op afbetaling. Vandaar dat we vooral het te betalen bedrag per maand communiceren.

Nee, dat is niet mogelijk. BBQ op AFBETALING is een initiatief van de BBQ Pitmaster Community. Aan de BBQ Pitmaster Community zijn diverse BBQ Shops als partner verbonden. BBQ op AFBETALING is geen concurrent van deze BBQ Shops, maar biedt BBQ op afbetaling aan als aanvullende dienst. Het is daarom op onze website alleen mogelijk om te kiezen voor betalen op afbetaling. Wanneer je direct in één keer wil afrekenen dan kan dat rechtstreeks bij één van onze BBS Shop partners.

Ja, dat is mogelijk. Neem even contact met ons op via het contactformulier. Wanneer wij weten welk bedrag  je ineens wil betalen en welk bedrag in termijnen, dan kunnen we jouw maandbedrag uitrekenen.

Eerder of sneller aflossen is altijd mogelijk. Hiermee verlaag je het maandbedrag en het rente bedrag, maar niet de looptijd. Als je extra wilt aflossen neem dan contact met ons op via het contactformulier met daarin het gewenste bedrag. Vervolgens stuurt SprayPay een IDEAL link waarmee de extra aflossing kan worden voldaan.

SprayPay, is de handelsnaam van WebFin Leningen BV. Dit is een Nederlands bedrijf en onderdeel van WebFin Holding BV. SprayPay biedt de consument de mogelijkheid aan om de aangekochte producten gespreid te betalen. SprayPay betaalt jouw rekening, jij betaalt SprayPay in termijnen terug. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft aan SprayPay de vergunning afgegeven waarmee ze kredieten mogen verlenen. Het vergunningsnummer is: 12045002. Je sluit dus een financiële overeenkomst af met SprayPay. SprayPay verzorgt de incasso.

SprayPay is beschikbaar vanaf 23 jaar tot 75 jaar. SprayPay maakt gespreid betalen mogelijk voor Nederlands ingezetenen die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening.

SprayPay wil zeker weten aan wie een krediet wordt verleend. Met behulp van iDIN kan SprayPay je identificeren en weet SprayPay zeker met wie ze een overeenkomst sluiten.

In het proces stelt SprayPay een aantal vragen over je financiële situatie. SprayPay toetst onder meer bij het BKR of je andere financiële verplichtingen hebt. Heb jij een negatieve BKR uitslag dan vertrekt SprayPay geen krediet.

Je kunt SprayPay vragen naar de reden van de afwijzing. Hiervoor kun je een schriftelijk verzoek indienen via ons contactformulier of contact opnemen met de instantie die jouw kredietwaardigheid als onvoldoende beschouwt.

Alle klachten kun je kenbaar maken via ons contactformulier. Wij stellen alles in het werk om je klacht zo snel mogelijk (samen) op te lossen. Mocht je niet tevreden zijn met de door ons aangedragen oplossing dan kun je contact opnemen met de klachtencommissie van het Kifid. Kifid kun je bereiken op www.kifid.nl.

Bij het digitaal ondertekenen van de overeenkomst ga je ermee akkoord dat SprayPay na 30 dagen het verschuldigde maandbedrag gaat incasseren. Zorg ervoor dat er voldoende saldo op je rekening staat, verder hoef je niets te doen.

Kun je niet op tijd betalen? In dat geval dien je SprayPay daarvan meteen op de hoogte te stellen. Gebruik daarvoor het contactformulier van SprayPay. SprayPay  zal samen met jou de mogelijkheden bekijken om tot een aanvaardbare oplossing te komen.

Loop je meer dan 2 maanden achter met je betalingen dan is SprayPay verplicht dit te melden aan het BKR. Dit kan gevolgen hebben bij de aanvraag van andere kredieten of langlopende abonnementen. Tevens heeft SprayPay  het recht de goederen die je hebt aangekocht met dit krediet op te eisen. Kun je niet op tijd betalen? Neem in dat geval direct contact op met SprayPay. Gezamenlijk zal worden bekeken naar de mogelijkheden om tot een goede oplossing te komen.

De door jou gekozen BBQ zal worden geleverd door één van de BBQ Shop partners van de BBQ Pitmaster Community. De BBQ Pitmaster Community zal bepalen welke BBQ Shop partner dat is. Mocht je een voorkeur hebben, dan vernemen we dat graag. We zullen proberen daar rekening mee te houden. Maar kunnen dat niet garanderen.

Het assortiment aan BBQ’s dat wij aanbieden is beperkt tot waar de meeste vraag naar is. Tevens willen we alleen producten van hoge kwaliteit aanbieden waarvan we zeker weten dat service en garantie goed is geregeld. Ben jij op zoek naar een BBQ die niet in ons assortiment zit? Laat ons dit dan weten via het contactformulier op deze website. De kans is groot dat we ism. met één van onze BBQ Shop partners toch wat voor je kunnen regelen.

Wanneer je de bestelling retour stuurt of annuleert wacht SprayPay af tot BBQ op AFBETALING aan SprayPay een ontvangstbevestiging stuurt. Mocht het eerste maandbedrag na 30 dagen worden afgeschreven dan kan het zijn dat de BBQ op AFBETALING de correcte ontvangst nog niet bevestigd heeft. Neem in dit geval contact op met ons op zodat we de bevestiging alsnog kunnen doorsturen naar SprayPay. SprayPay stort daarna het eerste maandbedrag weer terug op het rekeningnummer dat bij ons bekend is. LET OP! Lees in onze algemene voorwaarden de spelregels aangaande het retourneren van artikelen.

Als je een deel van jouw product(en) retourneert aan BBQ op AFBETALING, dan wordt de prijs van de teruggestuurde producten verrekend met het te betalen bedrag. Je maandtermijn wordt dan automatisch aangepast. Als er geen bedrag meer openstaat wordt de overeenkomst kosteloos beëindigt.

In dit geval kan je het beste contact met ons opnemen. BBQ op AFBETALING zal vervolgens de annulering aan SprayPay doorgeven. LET OP! Lees in onze algemene voorwaarden de spelregels aangaande het annuleren van een bestelling (herroepingsrecht).

Je hebt jouw aankoop gedaan bij BBQ op AFBETALING. Wij zijn jouw aanspreekpunt aangaande service en garantie. We zullen voor de uitvoer echter een beroep doen op de BBQ Shop welke de producten aan jou heeft uitgeleverd. Omdat service en garantie bij ons hoog in het vaandel staat werken we alleen samen met de BBQ Shops die bekend staan om hun uitmuntende service en garantie. Op onze website vind je ook alleen de merken waarvan bekend is dat de service en garantie dik in orde is.

Als je maandelijks netjes en op tijd de gekochte producten hebt afbetaalt, doneert SprayPay een gedeelte van het aankoopbedrag aan een door jou gekozen goed doel. Je kunt HIER kiezen welk goede doel jij wilt steunen. Op deze manier willen wij samen met jou de wereld een stukje beter maken.

SprayPay vindt het belangrijk dat iedereen elkaar helpt. Niet alleen maar nemen maar ook soms iets geven. Als je altijd netjes jouw verplichtingen aan SprayPay nakomt dan geeft SprayPay een gedeelte van jouw aankoopbedrag aan een goed doel.

Iedereen maakt zijn eigen afwegingen voor het kiezen van een goed doel. SprayPay heeft een selectie gemaakt van 3 goede doelen, ieder doel focust zicht op een ander segment. Wij hopen dat er minimaal één goed doel bij zit dat op jouw bijdrage kan rekenen.

Als jij altijd de maandelijkse bedragen op tijd betaalt schenkt SprayPay € 1,- aan het goede doel. Dankzij jou kan SprayPay tussen de 1-3% van onze omzet schenken aan een goed doel!

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Snelle Fiatering

Nadat de benodigde informatie is aangeleverd zal de fiatering snel plaatsvinden. Veelal binnen enkele uren. Zodoende weet je snel of/wanneer je nieuwe BBQ in jouw tuin staat te pronken.

Alles thuis afgeleverd

Je totale bestelling wordt netjes thuis afgeleverd. Soms dien je zelf nog wat zaken in elkaar te zetten. Soms zal dat al zijn gedaan. Hierdoor kan je snel aan de slag!

Kosteloos versneld aflossen

Versneld aflossen is mogelijk. Je openstaande saldo wordt daarmee verlaagd. Je betaalt rente over het nieuwe openstaande bedrag. Aan versneld aflossen zijn geen extra kosten verbonden.

TEVREDEN KLANTEN

Jan Smit

Jan SmitBig Green Egg Large gebruiker

Door een tijd te sparen had ik de Big Green Egg ook kunnen kopen. Nu betaal ik per maand en staat de Big Green Egg Large inmiddels te pronken in mijn tuin. inclusief alle bijbehorende accessoires. Opgeteld betaal ik iets meer, maar in ruil hoef ik niet te wachten. Mooi dat dit zo kan!

Bob de Vries

Bob de VriesOFYR gebruiker

De OFYR is een sieraad in onze tuin, maar kost best een hoop geld. Gespreid betalen kost ons een klein bedrag per maand. Hierdoor houden we genoeg financiële buffer. We hebben al gebruik gemaakt van het kosteloos versneld aflossen. Heel tevreden over de totale service.

Om je maximaal van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Voor meer informatie verwijzen we je naar ons Privacybeleid
ACCEPTEREN