Over Ons

OVER ONS

BBQ op AFBETALING is onderdeel van de BBQ Pitmaster Community. Middels het aanbieden van de mogelijkheid om BBQ’s aan te schaffen op afbetaling probeert de BBQ Pitmaster Community nog meer toegevoegde waarde te bieden aan haar members. Dit is dan ook direct de rede dat je PREMIUM member van de BBQ Pitmaster Community dient te zijn om gebruik te kunnen maken van de diensten van BBQ op AFBETALING. Mocht je nog geen PREMIUM member zijn? Meld je dan nu aan en klik HIER.

Alle op deze website aangeboden BBQ’s en accessoires worden geleverd door de diverse BBQ Shops welke als partner zijn verbonden aan de BBQ Pitmaster Community. We zijn daardoor dus geen concurrent van deze BBQ Shops, maar bieden de mogelijkheid om de door jou gewenste mooie nieuwe BBQ op afbetaling te kunnen kopen.

Wanneer je wat bestelt via BBQ op AFBETALING zijn wij jouw aanspreekpunt aangaande service en garantie. We zullen voor de uitvoer hiervan echter een beroep doen op de BBQ Shop welke de producten aan jou heeft uitgeleverd. Omdat service en garantie bij ons hoog in het vaandel staat werken we alleen samen met de BBQ Shops die bekend staan om hun uitmuntende service en garantie. Op onze website vind je ook alleen de merken waarvan bekend is dat zowel de kwaliteit als de service en garantie dik in orde is.

Alle door ons aangeboden BBQ’s bezitten we zelf ook. We zijn dus ervaringsdeskundige en kunnen je daardoor goed adviseren. Bel ons wanneer je daar gebruik van wil maken. Neem ook contact met ons op wanneer de BBQ die jij zoekt niet op onze website staat. We zijn flexibel en kunnen je wellicht toch van dienst zijn.

Tot slot: wanneer BBQ’en je hobby is, is het werkelijk fantastisch om er verschillende te hebben staan. Ze kunnen echter best ‘aan de prijs’ zijn. BBQ op AFBETALING kan dan ideaal zijn om zonder lang te hoeven sparen je BBQ assortiment snel te kunnen uitbreiden. Bekijk ons aanbod om te zien wat het je eventueel per maand kost.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Snelle Fiatering

Nadat de benodigde informatie is aangeleverd zal de fiatering snel plaatsvinden. Veelal binnen enkele uren. Zodoende weet je snel of/wanneer je nieuwe BBQ in jouw tuin staat te pronken.

Alles thuis afgeleverd

Je totale bestelling wordt netjes thuis afgeleverd. Soms dien je zelf nog wat zaken in elkaar te zetten. Soms zal dat al zijn gedaan. Hierdoor kan je snel aan de slag!

Kosteloos versneld aflossen

Versneld aflossen is mogelijk. Je openstaande saldo wordt daarmee verlaagd. Je betaalt rente over het nieuwe openstaande bedrag. Aan versneld aflossen zijn geen extra kosten verbonden.

TEVREDEN KLANTEN

Jan Smit

Jan SmitBig Green Egg Large gebruiker

Door een tijd te sparen had ik de Big Green Egg ook kunnen kopen. Nu betaal ik per maand en staat de Big Green Egg Large inmiddels te pronken in mijn tuin. inclusief alle bijbehorende accessoires. Opgeteld betaal ik iets meer, maar in ruil hoef ik niet te wachten. Mooi dat dit zo kan!

Bob de Vries

Bob de VriesOFYR gebruiker

De OFYR is een sieraad in onze tuin, maar kost best een hoop geld. Gespreid betalen kost ons een klein bedrag per maand. Hierdoor houden we genoeg financiële buffer. We hebben al gebruik gemaakt van het kosteloos versneld aflossen. Heel tevreden over de totale service.

Om je maximaal van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Voor meer informatie verwijzen we je naar ons Privacybeleid
ACCEPTEREN