Design

BBQ op AFBETALING werkt samen met SprayPay. SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag. Ben jij benieuwd naar je maandbedrag? Kijk dan naar de diverse producten op de website en vergelijk de 3 looptijden.
SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%.
Ja, dat is mogelijk. Neem even contact met ons op via het contactformulier. Wanneer wij weten welk bedrag  je ineens wil betalen en welk bedrag in termijnen, dan kunnen we jouw maandbedrag uitrekenen.
Er zijn wettelijke spelregels over de vereiste ruimte in de Inkomsten - lasten verhouding. In het aanvraagproces stelt SprayPay een aantal vragen over jouw financiële situatie. SprayPay toetst bij het BKR of je andere financiële verplichtingen hebt. De combinatie van jouw antwoorden en de BKR-toetsing bepaalt of SprayPay kan overgaan tot het verstrekken van een krediet. Is jouw aankoop boven de €1000,- dan verifieert SprayPay de ingevulde gegevens tijdens het aanvraagproces. SprayPay verleent alleen gespreid betalen als dit verantwoord is volgens de richtlijnen van het Nibud.
Om je maximaal van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Voor meer informatie verwijzen we je naar ons Privacybeleid
ACCEPTEREN