BBQ Pitmaster Community

BBQ PITMASTER COMMUNITY

BBQ op AFBETALING is een initiatief van de BBQ Pitmaster Community speciaal bedoeld voor haar PREMIUM members. Hiermee wil de BBQ Pitmaster Community haar members voorzien van nog meer interessante extra’s, zoals oa. de HANOS pas die alle PREMIUM members kunnen aanvragen. Je dient dus PREMIUM member van de BBQ Pitmaster Community te zijn om iets te kunnen bestellen op afbetaling.

Mijn naam is Mark Bieckmann en ik ben de initiatiefnemer van de BBQ Pitmaster Community. Al vele jaren heb ik koken als hobby en ben ik in 2010 besmet geraakt met het Outdoor Cooking BBQ-virus. Ondertussen is daar roken en worst maken aan toegevoegd. Je kunt me niet gelukkiger maken dan in goed gezelschap iets lekkers bereiden op één van de vele BBQ’s in combinatie met een goed glas wijn.

Vanuit deze passie voor outdoor cooking heeft de BBQ Pitmaster Community zich ontwikkeld. Het doel van de BBQ Pitmaster Community is om mensen die ook “geïnfecteerd” zijn met het outdoor cooking BBQ-virus te verbinden, zodat ze hun passie op een eenvoudige manier kunnen delen.

Ik heb middels de BBQ Pitmaster Community geprobeerd om alles wat outdoor cooking BBQ-fanaten leuk vinden in deze community onder te brengen. Zoals bijvoorbeeld; vele Instructie video’s, BBQ recepten, BBQ-boekrecensies, BBQ-restaurantrecensies, BBQ evenementenagenda en een forum waar je al je vragen en antwoorden kunt posten.

De BBQ Pitmaster Community probeert interessant te zijn voor zowel de startende, meer ervaren als de gevorderde BBQ-liefhebber. We doen dat door op alle niveau’s heel veel bruikbare tips te geven waarmee je een nog betere BBQ’er kan worden. Ik wordt daarin bijgestaan door veel bekende namen zoals Ralph de Kok, Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas. Allemaal zeer ervaren BBQ’ers met vele BBQ boeken op hun naam.

Zowel de members als wij zelf uploaden heel veel mooie BBQ recepten. Maandelijks kiezen we hieruit een recept van de maand. Naast deze recepten filmen we recepten van andere BBQ-experts om deze vervolgens ook toe te voegen. Maar bovenal zien we graag jouw eigen recepten in de community.

Daarnaast werkt de BBQ Pitmaster Community samen met een aantal partners. Partners die allemaal iets te bieden hebben wat wij als BBQ- fanaten leuk vinden. Met de BBQ Shops onder deze partners werkt de BBQ Pitmaster Community samen bij het uitleveren van de bestellingen welke worden gedaan bij BBQ op AFBETALING.

Zoals gezegd is BBQ op AFBETALING een initiatief van de BBQ Pitmaster Community speciaal bedoeld voor haar PREMIUM members. Je dient dus PREMIUM member van de BBQ Pitmaster Community te zijn om iets te kunnen bestellen op afbetaling.

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan nu aan als lid. Je maakt dan tevens kans op het winnen van een Big Green Egg Minimax. Omdat we blij zijn met veel nieuwe members verloten we iedere keer nadat er zich 500 nieuwe members hebben aangemeld, onder deze 500 aanmeldingen een Big Green Egg Minimax.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Snelle Fiatering

Nadat de benodigde informatie is aangeleverd zal de fiatering snel plaatsvinden. Veelal binnen enkele uren. Zodoende weet je snel of/wanneer je nieuwe BBQ in jouw tuin staat te pronken.

Alles thuis afgeleverd

Je totale bestelling wordt netjes thuis afgeleverd. Soms dien je zelf nog wat zaken in elkaar te zetten. Soms zal dat al zijn gedaan. Hierdoor kan je snel aan de slag!

Kosteloos versneld aflossen

Versneld aflossen is mogelijk. Je openstaande saldo wordt daarmee verlaagd. Je betaalt rente over het nieuwe openstaande bedrag. Aan versneld aflossen zijn geen extra kosten verbonden.

TEVREDEN KLANTEN

Jan Smit

Jan SmitBig Green Egg Large gebruiker

Door een tijd te sparen had ik de Big Green Egg ook kunnen kopen. Nu betaal ik per maand en staat de Big Green Egg Large inmiddels te pronken in mijn tuin. inclusief alle bijbehorende accessoires. Opgeteld betaal ik iets meer, maar in ruil hoef ik niet te wachten. Mooi dat dit zo kan!

Bob de Vries

Bob de VriesOFYR gebruiker

De OFYR is een sieraad in onze tuin, maar kost best een hoop geld. Gespreid betalen kost ons een klein bedrag per maand. Hierdoor houden we genoeg financiële buffer. We hebben al gebruik gemaakt van het kosteloos versneld aflossen. Heel tevreden over de totale service.

Om je maximaal van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Voor meer informatie verwijzen we je naar ons Privacybeleid
ACCEPTEREN