Brand

Daar zouden meerdere redenen voor kunnen zijn. Wellicht heb je het geld wel, maar wil je dit als financiële buffer houden. Het zou ook zo kunnen zijn dat je het geld nu nog niet heb en dus eerst zou moeten sparen. Met behulp van BBQ op afbetaling koop je nu en los je af in termijnen. Het omgekeerde van sparen. Met als voordeel dat je niet op je BBQ hoeft te wachten. Kopen op afbetaling kost je wel rente.
Nee, dat is niet mogelijk. BBQ op AFBETALING is een initiatief van de BBQ Pitmaster Community. Aan de BBQ Pitmaster Community zijn diverse BBQ Shops als partner verbonden. BBQ op AFBETALING is geen concurrent van deze BBQ Shops, maar biedt BBQ op afbetaling aan als aanvullende dienst. Het is daarom op onze website alleen mogelijk om te kiezen voor betalen op afbetaling. Wanneer je direct in één keer wil afrekenen dan kan dat rechtstreeks bij één van onze BBS Shop partners.
SprayPay, is de handelsnaam van WebFin Leningen BV. Dit is een Nederlands bedrijf en onderdeel van WebFin Holding BV. SprayPay biedt de consument de mogelijkheid aan om de aangekochte producten gespreid te betalen. SprayPay betaalt jouw rekening, jij betaalt SprayPay in termijnen terug. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft aan SprayPay de vergunning afgegeven waarmee ze kredieten mogen verlenen. Het vergunningsnummer is: 12045002. Je sluit dus een financiële overeenkomst af met SprayPay. SprayPay verzorgt de incasso.
Om je maximaal van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Voor meer informatie verwijzen we je naar ons Privacybeleid
ACCEPTEREN