FAQs

Frequently Asked Questions


SprayPay is beschikbaar vanaf 23 jaar tot 75 jaar. SprayPay maakt gespreid betalen mogelijk voor Nederlands ingezetenen die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening.
Ja, dat is mogelijk. Neem even contact met ons op via het contactformulier. Wanneer wij weten welk bedrag  je ineens wil betalen en welk bedrag in termijnen, dan kunnen we jouw maandbedrag uitrekenen.
BBQ op AFBETALING werkt samen met SprayPay. SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag. Ben jij benieuwd naar je maandbedrag? Kijk dan naar de diverse producten op de website en vergelijk de 3 looptijden.
Er zijn wettelijke spelregels over de vereiste ruimte in de Inkomsten - lasten verhouding. In het aanvraagproces stelt SprayPay een aantal vragen over jouw financiële situatie. SprayPay toetst bij het BKR of je andere financiële verplichtingen hebt. De combinatie van jouw antwoorden en de BKR-toetsing bepaalt of SprayPay kan overgaan tot het verstrekken van een krediet. Is jouw aankoop boven de €1000,- dan verifieert SprayPay de ingevulde gegevens tijdens het aanvraagproces. SprayPay verleent alleen gespreid betalen als dit verantwoord is volgens de richtlijnen van het Nibud.
Nee, dat is niet mogelijk. BBQ op AFBETALING is een initiatief van de BBQ Pitmaster Community. Aan de BBQ Pitmaster Community zijn diverse BBQ Shops als partner verbonden. BBQ op AFBETALING is geen concurrent van deze BBQ Shops, maar biedt BBQ op afbetaling aan als aanvullende dienst. Het is daarom op onze website alleen mogelijk om te kiezen voor betalen op afbetaling. Wanneer je direct in één keer wil afrekenen dan kan dat rechtstreeks bij één van onze BBS Shop partners.
SprayPay, is de handelsnaam van WebFin Leningen BV. Dit is een Nederlands bedrijf en onderdeel van WebFin Holding BV. SprayPay biedt de consument de mogelijkheid aan om de aangekochte producten gespreid te betalen. SprayPay betaalt jouw rekening, jij betaalt SprayPay in termijnen terug. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft aan SprayPay de vergunning afgegeven waarmee ze kredieten mogen verlenen. Het vergunningsnummer is: 12045002. Je sluit dus een financiële overeenkomst af met SprayPay. SprayPay verzorgt de incasso.
SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%.
Daar zouden meerdere redenen voor kunnen zijn. Wellicht heb je het geld wel, maar wil je dit als financiële buffer houden. Het zou ook zo kunnen zijn dat je het geld nu nog niet heb en dus eerst zou moeten sparen. Met behulp van BBQ op afbetaling koop je nu en los je af in termijnen. Het omgekeerde van sparen. Met als voordeel dat je niet op je BBQ hoeft te wachten. Kopen op afbetaling kost je wel rente.
Om je maximaal van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Voor meer informatie verwijzen we je naar ons Privacybeleid
ACCEPTEREN