Contact

Contact

Bij eventuele vragen zullen we ons best doen om deze zo snel als mogelijk te beantwoorden. Wij weten namelijk als geen ander hoe fijn het is wanneer de BBQ die je op het oog hebt, zo snel als mogelijk in je tuin staat.

Adres

Delwijnsestraat 5, 5315 AV, Kerkwijk

Openingstijden

Ma - Vr 9:00 - 21:00 / Zat 9.00 - 17:00


Stuur ons een bericht.

  Veel Gestelde Vragen (F.A.Q.)

  Daar zouden meerdere redenen voor kunnen zijn. Wellicht heb je het geld wel, maar wil je dit als financiële buffer houden. Het zou ook zo kunnen zijn dat je het geld nu nog niet heb en dus eerst zou moeten sparen. Met behulp van BBQ op afbetaling koop je nu en los je af in termijnen. Het omgekeerde van sparen. Met als voordeel dat je niet op je BBQ hoeft te wachten. Kopen op afbetaling kost je wel rente.
  BBQ op AFBETALING werkt samen met SprayPay. SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van €500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 2,- aan rente per maand op basis van 12 maanden. SprayPay biedt een aflopend krediet aan. Er wordt dus alleen rente betaald over het openstaande bedrag. Ben jij benieuwd naar je maandbedrag? Kijk dan naar de diverse producten op de website en vergelijk de 3 looptijden.
  SprayPay hanteert een rentepercentage van 10%.
  Nee, dat is niet mogelijk. BBQ op AFBETALING is een initiatief van de BBQ Pitmaster Community. Aan de BBQ Pitmaster Community zijn diverse BBQ Shops als partner verbonden. BBQ op AFBETALING is geen concurrent van deze BBQ Shops, maar biedt BBQ op afbetaling aan als aanvullende dienst. Het is daarom op onze website alleen mogelijk om te kiezen voor betalen op afbetaling. Wanneer je direct in één keer wil afrekenen dan kan dat rechtstreeks bij één van onze BBS Shop partners.
  Om je maximaal van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van cookies. Voor meer informatie verwijzen we je naar ons Privacybeleid
  ACCEPTEREN